Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Muffiny z tuńczykiem"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 128
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 95
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 128
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 95
Składniki
Tuńczyka osącz, rozdrobnij. Żółty ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Kukurydzę osącz. Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia, solą i szczyptą pieprzu.
Jajko i żółtko roztrzep, wlej olej i mleko, wymieszaj. Wlej do mąki z dodatkami, połącz. Dodaj tuńczyka, ser, kukurydzę i natkę, wymieszaj.
Ciastem napełnij foremki do babeczek do około 2/3 wysokości. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 180°C, piecz 20-25 minut.Źródło: Chwila dla Ciebie