Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Morszczuk w cieście piwnym"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Połącz wszystkie sosu. Dopraw solą, pieprzem i szczyptą cukru.
Jajka wymieszaj z mąką i piwem. Dokładnie połącz, aby uzyskać konsystencję gęstej śmietany.
Filety rybne rozmroź, umyj i osusz. Odsącz i pokrój na mniejsze części. Obtocz w mące i piwnej panierce. Usmaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawaj z sosem i cząstkami cytryny.Źródło: Kurier TV