Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 859
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 355
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 859
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 355
Składniki
Umytą pierś z kurczaka otoczyć w przyprawach (podanych w składnikach),później w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Położyć na patelnie na rozgrzany olej.
Kiedy pierś będzie się nam ładnie smażyć to w tym czasie kroimy dość cieńsko w plasterki ogórka, pomidora i czosnek. Kiedy pierś kończy się już przypiekać z drugiej strony kładziemy na nią pomidora, ogórka, czosnek i na sam wierzch plaster żółtego sera. Patelnia nakrywamy przykrywką. Smażymy do momentu rozpuszczenia się sera. Świetnie smakuje podane z ziemniaczkami :) Polecam wszystkim !