Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 33
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 33
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Drożdże rozmieszać z cukrem, solą i wodą.Wsypać mąkę i wbić jajko. Wyrobić ciasto.Odstawić na 10 min.
W tym czasie podsmażyć pieczarki (plasterki) z cebulą na maśle. Podsmażyć szynkę.
Wyłożyć ciasto na blachę, posmarować przecierem i ułożyć warstwę pieczarek z cebulą , szynkę i znów warstwę pieczarek z cebulą, posypać ziołami i serem. Piec ok 20 min.