Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
na masełku zeszklić cebulke (nie może sie zrumienić) podlać wodą wrzucić kostke rosołową i dusić aż cebulka bedzie miękka,jesli dajemy pomidorki to dusimy razem już bez wody
mąke rozmieszać z odrobiną wody (przecierem )-dodać,na koniec zaciągnąć śmietanką,doprawić pieprzem-mozna wszystko zmiksować bedzie miało aksamitną konsystencję