Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zasmażana na bardzo pomidorrrrrrrrrrrrrrrrrowo
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1563
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 344
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1563
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 344
Składniki
Kapustę poszatkować i obgotować w osolonej wodzie (2 - 3 min) , odcedzić.
Przyprawy (bez soli) usmażyć w sporym rondlu na oleju pod koniec dodając przecier i smażąc wszystko stale mieszając jeszcze 2-3 min.
Do rondla dorzucić kapustę,dodać ocet i pomidory, posolić - dusić z uchyloną pokrywką ok.30 min, co jakiś czas mieszając. Ewentualnie dosolic.
Smacznego dodatku do mięs wszelakich życzę :)