Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Miruna w porach"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 52
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7143
Polecam.
Odsłon: 1638
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 80
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 52
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7143
Polecam.
Odsłon: 1638
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 80
Przepis dnia
Składniki
Ryby oczyść, oprósz solą oraz pieprzem i skrop sokiem z cytryny.
Umyte pory pokrój w piórka, a cebulę posiekaj.
Zeszklij warzywa na roztopionym maśle, po czym rozłóż je na rybie i zawiń w sreberka.
Włóż paczuszki do piekarnika rozgrzanego do 170°C i piecz około pół godziny.
50 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250
<strong>Sylwia ładyga z Węgrzyc Wielkich</strong>Źródło: Super TV