Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek marynowany w miodzie i piwie, przyrządzony na grillu to świetna propozycja na nadchodzący sezon grillowy ;)
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 123
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14415
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 88
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 229
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 270
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 123
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14415
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 88
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 229
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 270
Składniki
Wszystkie składniki marynaty dokładnie ze sobą połączyć. Następnie zanurzyć w niej plastry umytego,osuszonego i rozklepanego mięsa. Schować do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Następnie mięso piec na grillu aż będzie miękkie. Od czasu do czasu obracać i polewać pozostałą marynatą. Można podawać np. z frytkami i surówką z kapusty pekińskiej. Smacznego!