Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cos innego dla odmiany i maly eksperyment ktory wyszedl pysznie
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Składniki
Piersi z kurczaka delikatnie smarujemy musztarda i układamy do woreczka od przyprawy do skrzydełek na przemian z cebula pokrojona w piórka.
Następnie dodajemy miodowa przyprawę. Układamy w naczyniu żaroodpornym i wkładamy do piekarnika na ok 30 minut.
Ziemniaki myjemy i gotujemy w mocno osolonej wodzie aż będą na pol miękkie.
Odcedzamy ziemniaki i gnieciemy na większe kawałki.
Przesypujemy do naczynia żaroodpornego posypujemy pietruszka, koperkiem, kawałkami masła. Jak ktoś lubi może dodać wcześniej podsmażonej cebulki.
Wkładamy do piekarnika i pieczemy ok 15-20 minut.