Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mintaj z warzywami"
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 120
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14402
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 83
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 225
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 268
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 120
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14402
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 83
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 225
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 268
Składniki
Filety z mintaja rozmroź przez noc w lodówce. Cebulę pokrój drobno, marchewkę i cukinię zetrzyj na tarce jarzynowej.
Warzywa zeszklij na maśle lekko, lekko przypraw i wyłóż do naczynia żaroodpornego. Ułóż na nich umytą, przyprawioną i skropioną cytryną rybę.
Wstaw całość do piekarnika nagrzanego do 180°C. Potrawa powinna być gotowa po ok. 20 minutach pieczenia.
Przygotuj sos. W rondelku zagotuj śmietankę, dosyp szczyptę soli i pieprzu. Zagęść ją zasmażką przygotowaną wcześniej z reszty masła i mąki. Polej sosem przygotowane danie.Źródło: Telemax