Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczny obiad z mintajem w roli głównej.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 262
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5412
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 262
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5412
Składniki
Wykonanie sosu: Koper posiekać, czosnek zmiażdżyć, następnie wycisnąć sok z cytryny, dodać do jogurtu. Doprawić solą, pieprzem i odrobiną miodu. Wymieszać. Podawać jako dodatek do ryb.
Wykonanie: Jajko rozbić, roztrzepać z solą. Obtaczać rybę, posypać płatkami. Piec w temperaturze 200 stopni przez 20-25 minut Wykonanie ryżu: Ryż ugotować razem w warzywami w osolonej wodzie ok. 15 minut. Odcedzić, dodać kurkumę i curry- wymieszać. Dodatkowo podaję przepis na przygotowanie ryżu.