Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 137
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1206
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5459
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6566
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 137
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1206
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5459
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6566
Składniki
W garnku rozgrzej olej i podsmaż pokrojone warzywa. Gdy zmiękną, wlej pulpę oraz bulion. Zupę dopraw do smaku solą, pieprzem i wędzoną papryką. Gotuj około 20 minut. Na koniec dodaj fasolę z zalewą i gotuj jeszcze około 10 minut.Źródło: Na żywo