Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z kurczaka marynowane w przyprawach z dodatkiem syropu klonowego i czosnku jest bardzo smaczne, aromatyczne z chrupiącą skórką.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1196
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 285
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1196
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 285
Składniki
Wszystkie składniki marynaty razem wymieszać.
Mięso dokładnie obłożyć marynatą, przykryć i odłożyć na 2-3 godziny.
Następnie ułożyć wiórka z masła, podlać odrobiną wody, przykryć, włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec około 50 minut.