Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mięso wołowe z sosem"
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 1365
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 1365
Składniki
Mięso posmaruj masłem i olejem. Ułóż na mocno rozgrzanej patelni (powinno skwierczeć!), smaż po 3 minuty z każdej strony. Oprósz solą i pieprzem. Patelnię wstaw do piekarnika, piecz 15 minut w 180°C. Odstaw na 10 minut.
Sos: utrzyj, przypraw. Sos podaj do steków.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 5 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie