Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne,Nadaje się na obiad oraz kolacje można też podawać je na przyjęciach
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 286
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 286
Składniki
mięso wrzucamy na patelnię z olejem i dodajemy przyprawy oraz pokrojoną cebule w paski
mięso pieczemy pod przykrywką na raz dużym raz małym ogniu przez około 15 min podlać mięso gdy się podpiecze po podlaniu piec mięso przez kilka minut potem należy spróbować mięso czy nie jest surowe lub zbyt twarde jeśli będzie surowe lub twarde piec dalej na patelni
Wskazówka do sosu można dodać 2 łyżeczki sosera lub poprostu go zagęścić można podawać z ziemniakiami,chlebem itp. to mój pierwszy przepis więc prosze o wyrozumiałość co do czasu pieczenia lub gdyby coś sie nie udało