Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mięsne kulki z serowym farszem"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 79
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 140
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 79
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 140
Składniki
Bułkę namocz, odciśnij, wymieszaj z mięsem. Dodaj jajko, dopraw solą i pieprzem. Wyrób.
Ser potnij na 8 kawałków. Każdy oblep masą, formując kulki. Usmaż je na 3 łyżkach oleju.
Ziemniaki pokrój w plasterki. Marchew i cebule obierz, seler oczyść. Warzywa rozdrobnij.
Bulion z cukrem i octem zagotuj, wrzuć surowe warzywa, gotuj 2 min. Zdejmij z ognia. Dodaj ziemniaki. Wystudź.
Domieszaj roszponkę i olej. Serwuj z kulkami i konfiturą.
<strong>Jedna porcja zawiera: 470 kcal.</strong>Źródło: Tina