Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mięsko robi mój mąż.Jest naprawde pyszne.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Składniki
Łopatke myjemy i kroimy w dośc dużą kostkę.Podsmażamy,następnie podlewamy odrobiną wody i dusimy ok 20 min.Cebule kroimy w piórka,mieszamy w misce z vegeta i pieprzem,aby zmiękła.Jak mięsko będzie już miekkie dodajemy cebule i dusimy następne 10 min.Przyprawiamy do smaku.Na koniec dodajemy rozmacone jajko i ponownie wszystko mieszamy.