Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mielone z pieczarkami i cebulką"
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1638
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 93
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 123
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 96
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1638
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 93
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 123
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 96
Składniki
Cebulę i pieczarki obierz i drobno pokrój. Cebulę zeszklij na rozgrzanym oleju, pieczarki usmaż. Mięso wrzuć do miski, dodaj jajko i 3 łyżki bułki tartej. Przypraw i dokładnie wymieszaj.
Następnie dodaj cebulę i pieczarki. Wszystko razem połącz i uformuj kotlety w kształcie walca. Obtocz w bułce tartej i umaż na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Gdy wystygną, przewiąż kotlety kawałkiem pora. Kotlety podawaj z musem marchewkowym i pieczonymi ziemniakami. Udekoruj kawałkiem pieczarki.Źródło: Na żywo