Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsze i soczyste ale to dalej kotlety mielone pełne smaku! W lato nie może obyć się bez mielonych z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i mizerią.
tarka o małym i grubym oczku
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 444
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 58
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85665
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 163
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 444
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 58
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85665
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 163
Składniki
Mielone są właściwie tradycyjne, tylko dodałam cukinii dla smaku i wilgotności. Cebulę można zetrzeć na drobnym oczku jak i czosnek, cukinię na grubym, lub na mandolinie w zapałki. Po dodaniu wszystkich składników masę trzeba wyrobić, na chwilę odstawić, uformować, obtoczyć jeszcze w bułce tartej i usmażyć na rumiano.
Smacznego :)