Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone w mocno paprykowej odsłonie
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5601
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5601
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Składniki
Cebulkę i paprykę drobno posiekać i podsmażyć na niewielkiej ilości oleju,dodaj do mięsa mielonego wraz z resztą składników i dokładnie wyrobić.Z wyrobionego mięska formować kulki i lekko spłaszczać.Smażyć na oleju na ciemno złoty kolor.Smacznego!