Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zwykłe mielone ale inaczej
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Pieczarki obieramy i smażymy na patelni,następnie dajemy do wystygnięcia. Mięso mielone doprawiamy startą cebulą , czosnkiem,przyprawami ze szczyptą bułki tartej i jajkiem. Robimy placuszek z mielonego nakładamy do środka pieczarki i kulamy w bułce tartej i na patelnie .