Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaronowe szaleństwo
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 79
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 664
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 79
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 664
Składniki
Na rozgrzanej patelni z oliwą podsmażamy czosnek zgnieciony na prasce, może być drobno pokrojony, następnie dodajemy do niego mrożony szpinak i dusimy go około 10 minut. Następnie dodajemy do niego sól i pieprz. W międzyczasie gotujemy wodę na makaron.
Do zagotowanej wody wsypujemy makaron, pod koniec gotowania dodajemy do niego łyżeczkę soli. Gdy makaron zostanie ugotowany, odcedzamy go.
Do odcedzonego makaronu dodajemy przygotowany wcześniej szpinak oraz rozdrobniony twaróg, po czym mieszamy wszystko razem.
Smacznego.