Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo smaczne i ładnie wygląda
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 871
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 871
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Mięso mieszamy z przyprawą kebab-gyros,majerankiem i ziołami prowansalskimi.Smażymy na oleju.
Makaron gotujemy,odcedzamy.Warzywa(na patelnię) rozmrażamy na patelni .
W naczyniu żaroodpornym układamy kolejno warstwy:mięsa makaronu i warzyw na sam wierzch kładziemy (wcześniej delikatnie odgotowane)różyczki brokułu i kalafiora,na warzywa posypujemy ser żółty.(można polać ewentualnie śmietanką do zup i deserów)
Zapiekamy ok.20min. w piekarniku nagrzanym do temp.200*C