Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 119
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 119
Składniki
Makaron ugotowałem dużej ilości osolonej wody. Mięso z udek kurczaka pokroiłem w paski. Pieczarki obrałem , pokroiłem w dość grube plasterki. Rozgrzałem na patelni oliwę wrzuciłem pokrojonego w talarki pora , zeszkliłem , dodałem pieczarki , poddusiłem . Wrzuciłem kurczaka . Doprawiłem solą i pieprzem. Po ok. 10 minutach połączyłem z makaronem ,dodałem śmietanę chwilę podgrzałem. Makaron podałem gorący posypany startym parmezanem.