Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomieszałam kilka przepisów razem i wyszło calkiem nieżle wszystkie smakie idealnie się ze sobą komponiują
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 80
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1204
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 287
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 62
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 80
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1204
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 287
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu.Serki roztapiamy w ok pół szklanki wody,Cebule i czosnek drobno szatkujemy,podsmażamy i dodajemy rybe,(odlewamy tłuszcz)wyciskami sok z cytrymy.Do serków dodajemy rybe z cebula i gotujemy na bardzo wolnym ogniu przez ok 3 min.Sos dodajemy do makaronu,wsypujemy pokrojony koperek i przyprawiamy do smaku.
Smacznego