Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla tych, którzy lubią smak dyni.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Cebulę posiekać. Czosnek pokroić drobno. Przysmażyć na oleju. Lekko posolić.
Dynię pokroić w kostkę. Dodać do przysmażonej cebuli. Dusić pod przykryciem ok.15min.
Dodać pokrojone w plasterki pieczarki. Lekko posolić i dodać pieprzu. Dusić co jakiś czas mieszając do czasu kiedy warzywa będą miękkie. Przez ten czas ugotować makaron. Odcedzić, skropić olejem.
Wlać śmietankę i gotować na małym ogniu do czasu kiedy zgęstnieje. Doprawić. Na talerzu posypać serem żółtym.