Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, tani i szybki w przyrządzeniu a i zjeść można go potem równie szybko
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 104
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 339
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 51
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 104
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 339
Składniki
Makaron gotujemy.
Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy wedle uznania i smażymy. Zdejmujemy z patelni.
Pieczarki kroimy drobno i dusimy na maśle klarowanym.
Pomidory kroimy w kostkę (możecie uprzednio sparzyć i obrać ze skórki).
Do podduszonych pieczarek dorzucamy mięso, makaron, pomidory, przyprawiamy, mieszamy i dusimy parę minut do przejścia smakiem wszystkich składników.