Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 185
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 61
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 185
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 61
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Ugotować makaron na aldente,.pomidory pokroić drobno w kosteczke, następnie czosnek posiekać drobniutko.
Wrzycamy do garnka mieszanke warzywną z wszytkim rosołu wlewamy wywar dajemy tam czosnek posiekany i jak się zagotuje dajemy koncetrat musi smakować pomidorowym wywarem.zagęszczamy mąkąrzeby nie było za rzadke dajemy makaron doprawiamy warzywkiem i pieprzem i ziołami po prawansalsku i troszkebazyli.
.................