Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co ugotować to danie zrobisz w kilka minut i jest bardzo dobre.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie.
Czosnek obieramy i drobno kroimy. Podsmażamy na tłuszczu na patelni.
Ugotowany makaron cedzimy i dodajemy na patelnie do czosnku.
Dodajemy jajka, przecier, ser żółty cały czas mieszamy, aż ser się roztopi.
Przyprawiamy solą i pieprzem. SMACZNEGO!