Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe danie. Łosoś zawiera mnóstwo ważnych dla naszego mózgu składników odżywczych, nie mówiąc o szpinaku. Każda mama powinna uraczyć swoje dziecko takim posiłkiem:)))
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 120
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 50
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 120
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 50
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Przyrządzanie: Łososia posiekać. Cebulę obrać, umyć, pokroić w kostkę. Rybę wymieszać z cebulą i posiekanym koprem. Szpinak rozmrozić, odcisnąć. Jajka umyć, oddzielić białka od żółtek. Białka ubić z solą. Żółtka zmiksować ze szpinakiem, połączyć z pianą z białek. Na patelni rozgrzać masło. Kolejno usmażyć cztery omlety. Każdy omlet posmarować twarożkiem przyprawionym solą i pieprzem oraz masą łososiową. Zwinąć roladki i ostudzić. Omlety podawać pokrojone w plastry, np. z pomidorami.