Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko-smacznie i inaczej...
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 204
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 204
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Filet podzielić na dwa kawałki,opłukać -przyprawić vegetą (lub warzywkiem) pieprzem,czosnkiem -kto lubi (ale nie koniecznie)
Na rozłożonej folii (zwilżonej olejem) ,położyć kawałek ryby skórą do dołu.Wierzch ryby-jak i boki- posmarować majonezem o grubości ok 2-3mm
Zawinąć folię -tak aby zostawić na górze "poduszkę powietrza".Piec w uprzednio rozgrzanym piekarniku 180st ok 20min -z termowentylatorem albo30min bez...po tym czasie odwinąć folię i dopiec ok 3min-przyrumienić
Przełożyć ostrożnie na talerz skropić cytryną-podawać z frytkami i sałatką -wg uznania