Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś z ogórkiem"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 139
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 839
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 93
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 548
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 139
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 839
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 93
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 548
Składniki
Ogórek umyj, obierz ze skórki, pokrój w drobną kosteczkę. Łososia pokrój w cienkie plasterki. Grejpfrut sparz wrzątkiem, obierz ze skórki, wyfiletuj. Opłucz i posiekaj koperek. Czosnek przeciśnij przez praskę.
Olej utrzyj na sos z sokiem wyciśniętym z połowy cytryny. Dodaj czosnek. Dopraw do smaku solą, pieprzem oraz miodem. Na talerzu rozłóż kilka liści sałaty, posyp ogórkiem. Ułóż plasterki łososia. Polej przygotowanym sosem, posyp koperkiem. Ozdób półplasterkami cytryny.
porcji, czas 15 min; porcja – 250 kcal, cena 2,40 złŹródło: Świat kobiety