Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie danie, podane w ciekawy sposób
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Składniki
Gotować ziemniaki ok 17 min. Wyjąć z garnka, lekko ostudzić, ponacinać. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu i w nacięcia powkładać plasterki pomidora i mozzarelli. Oprószyć solą, pieprzem i skropić łyżką oliwy. Zapiekać ok. 15 min w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni.
Doprawić filety z łososia solą i pieprzem. Usmażyć na pozostałym oleju.