Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś w sosie koperkowym"
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 24
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5476
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 24
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5476
Składniki
Rybę oprószyć solą, pieprzem, skropić sokiem, odstawić na 10 min, usmażyć na złoto na oliwie.
Ogórek pokroić w plastry. Cebulę i czosnek posiekać. Na patelni rozpuścić masło, zeszklić czosnek i cebulę, dodać plastry ogórka, dusić ok. 3-5 min.
Do warzyw dodać wino, poczekać, aż alkohol odparuje, a następnie dolać śmietanę rozmieszaną z mąką. Sos należy delikatnie mieszać, by się nie przypalił. Na koniec doprawić solą i pieprzem i posypać posiekanym koperkiem.Źródło: Twoje Imperium