Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 703
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 431
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 763
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 122
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 703
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 431
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 763
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 122
Składniki
Składniki panierki wymieszałam.
Nałożyłam ją na filet. Masło się rozpuści i z parmezanem nada przepyszny smak rybie.
Filet pod panierką można piec lub smażyć. Piec kolo 20-25 min w 180C. Jeśli chcemy usmażyć filet - to najpierw smażymy go od strony skóry- jak mięso zbieli się do połowy grubości filetu, wtedy można go obrócić. U mnie tradycyjnie, z mizeria i pure. Smacznego :)