Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś po tatarsku"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 285
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4993
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 285
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4993
Składniki
Umyte i osuszone filety natrzyj solą oraz pieprzem.
Ser zetrzyj na tarce o najmniejszych oczkach. Posyp nim rybę, umieść ją w naczyniu żaroodpornym i wstaw na 15 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
W tym czasie przygotuj sos: cebulę i podgrzybki drobno poszatkuj, ogórek zetrzyj na tarce. Wymieszaj z majonezem, musztardą, chrzanem, solą i pieprzem.
Gotową rybę polej sosem i serwuj z lampką białego wina.
<strong>Przepis nadesłała: Monika Kubacka</strong>Źródło: Kurier TV