Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś na salsie cukiniowej"
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 825
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 90
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 524
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 118
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 825
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 169
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 90
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 524
Składniki
Cukinię umyć, pokroić w półplasterki. Szparagi oczyścić, przekroić na połówki. Rozgrzać łyżkę oliwy, smażyć cukinię i szparagi kilka minut, zdjąć, ostudzić.
Dymkę obrać, razem z pomidorami pokroić w drobną kostkę, wymieszać z cukinią i szparagami, skropić sokiem z cytryny, dodać 2 łyżki oliwy, sól, pieprz, posiekaną kolendrę.
Łososia usmażyć na łyżce oliwy, przyprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ułożyć na salsie warzywnej, skropić pozostałą oliwą i cytryną.
ok. 20 minutŹródło: Twoje Imperium