Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony łosoś to szybkie, lekkie i smaczne danie. Świetnie komponuje się z duszonymi ziemniakami.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 210
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 210
Składniki
Łososia porządnie skrapiam sokiem z cytryny. Solę i posypuję pieprzem cytrynowym. Na każdym z płatów układam po 2 - 3 plasterki cytryny.
Z folii aluminiowej robię kieszonkę, do której wsuwam przygotowaną rybę. Szczelnie zamykam. Wkładam do piekarnika nagrzanego do 200 stopni Celsjusza. Piekę około 20 minut.