Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 22
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 593
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 22
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 593
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10555
Składniki
Rybe sprawic ,umyc ,pokrpic na dzwonka,posypac sola i pieprzem i odstawic na 2-3 godziny
marchew ,selera i pietruszke pokroic w paski,cebule w kostkę a pora w plasterki
do rondla wlozyc masło,dodac warzywa,chwile posmazyc ,dolac wody,wrzucic przyprawy i dusic do miekkości warzyw,dodac koper
ze smietany ,mąki (nie za duzo) i wody sporządzic sos i wlac do rondla,doprawic sola pieprzem i maggi,dodac sok z cytryny,zagotowac i odstawić
rybe otoczyc w mące i usmazyc na rumiano,do rondla wlożyć usmazoną rybę,zagotowac i podawać z ziemniakami