Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszniutkie golabeczki, z powodzeniem zastepuja te tradycyjne
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 70
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1696
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 70
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1696
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Składniki
Cebule podsmazyc i ostudzic. Do bulionu dodac koncentrat pomidorowy, ziola prowansalskie i czosnek, zrobic sos. Wszystkie pozostale skladniki wymieszac i odstawic na jakas godzinke, nastepnie formowac kotlety jak mielone i obsmazac na oleju z obu stron na zloto. Ulozyc w naczyniu zaroodpornym i zalac sosem pomidorowym. Wstawic do piekarnika nagrzanego do 180C na 45 minut. Zapiekac pod przykryciem. Palce lizac mnia mniam!