Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Lekki kapuśniaczek"
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 127
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 28
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6520
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 127
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 28
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6520
Składniki
<strong>Przepis przysłała Martyna Kuźma z Węgrowa</strong>
Ziemniaki i cebulę pokrój, warzywa korzeniowe obierz i zetrzyj na tarce. Wrzuć do gorącego rosołu i gotuj 10 minut.
Kapustę drobniutko pokrój, dodaj do zupy. Wsyp majeranek i lubczyk. Gotuj, aż będą miękkie. Przypraw zupę, na talerzu posyp natką.
Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,10 złŹródło: Chwila dla Ciebie