Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające, sycące danie jednogarnkowe z warzywami i kiełbasą.
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 280
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 477
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 280
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 477
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Składniki
Obieramy cebulę i pieczarki, kroimy w plastry, lekko solimy i dusimy w garnku z 2 łyżkami oleju kilka minut. Dodajemy oczyszczoną z nasion pokrojone papryki.
Dodajemy pokrojone w kostkę kiełbasę, domową kostkę rosołową.
Dodajemy obrane ze skórki pokrojone w kostkę marchew, cukinię i patisona, pokrojoną natkę pietruszki, i koper, mieszamy i dusimy na wolnym ogniu do miękkości składników.
Gdy wszystkie dodane składniki będą miękkie dodajemy puszkę pokrojonych pomidorów bez skórki. Dusimy jeszcze na wolnym ogniu 15 minut pod przykryciem, doprawiamy do smaku pozostałymi przyprawami.
Smacznego!!!