Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14342
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 265
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14342
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 265
Składniki
Cebulę pokroiłam w kostkę i podsmażyłam ją na oleju. Danie robiłam w rondlu, bo będzie tego dużo. Do zeszklonej cebuli dodałam pokrojona w słupki paprykę i cukinię- akurat miałam jeszcze mrożoną. Podsmażyłam całość. Pomidory obrałam ze skórki i pokrojone w kostkę dodałam do podsmażonych warzyw. Gdy pomidory zaczęły się rozpadać dodałam wody i sos zagęściłam mąką. Dodałam tez oregano i bazylię, sól i pieprz do smaku.
Do właściwie już gotowego sosu dodałam rozmrożone, umyte i pokrojona na porcje filety rybne. Można użyć ulubionej ryby. Sos przykryłam i na małym ogniu dogotowałam go 5 minut aby ryby się udusiły.
Tym razem podałam z ziemniakami. Smacznego :)