Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Leczo z kiełbaską i parówkami"
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 28
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 171
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 28
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 171
Składniki
Kiełbasę i parówki pokrój w półplasterki, cebulę w piórka, paprykę i cukinię w kostkę. Czosnek utrzyj z solą.
Na rozgrzanym oleju podsmaż kiełbasę i parówki. Następnie dodaj cebulę, czosnek i przyprawy.
Po 10 min smażenia dołóż pozostałe warzywa i koncentrat pomidorowy.
Duś pod przykryciem 30 min. W razie potrzeby dolej odrobinę wody.
<strong>Przepis nadesłała: Jolanta Adolf-Pikos</strong>Źródło: Kurier TV