Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z kiełbasą, cukinią, papryką i pieczarkami
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Składniki
- W głębokiej patelni rozgrzewamy olej, - Dodajemy pokrojoną kiełbasę i podsmażamy, - Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i jeszcze przez chwilę podsmażamy. -Następnie dodajemy pokrojone w kostkę warzywa: pieczarki, paprykę i cukinię. - Całość zalewamy pomidorami z puszki mieszamy i dusimy około 20-25 minut. - Pod koniec gotowania przyprawiamy solom pieprzem, majerankiem, słodką papryką i zasypujemy świeżą pietruszką.