Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie , sycące i smaczne danie z wykorzystaniem własnych warzyw.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 118
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 21
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 68
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 118
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 21
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 68
Składniki
Fasolkę umyć, odciąć końce i każdą przekroić na 2-3 kawałki. Ugotować w wodzie z dodatkiem soli i łyżki cukru. Przelać na sicie zimną wodą .
Cebulę pokroić i "zeszklić" na oleju. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojoną w kostkę kiełbasę oraz koncentrat pomidorowy wymieszany z wodą , oraz pokrojoną paprykę. Połączyć z ugotowaną wcześniej fasolką. Wymieszać i doprawić . Chwilę dusić na wolnym ogniu. Przed podaniem udekorować gałązką świeżego koperku.