Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 53
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 53
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, odcedzić i zahartować zimną wodą. Warzywa oczyścić, pokroić, włożyć do garnka, zalać rosołem. Doprawić do smaku i ugotować do miękkości, pod koniec gotowania dodać pomidory z zalewą, w razie potrzeby doprawić do smaku. Podawać na ciepło z przygotowanym makaronem i ozdobić ziołami według uznania.