Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 59
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 114
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 181
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1268
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 59
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 114
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 181
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1268
Składniki
Fasolkę pokrój, ugotuj w osolonej wodzie. Paprykę pokrój w paski, cebulę i pomidory w kostkę. Na oleju zeszklij cebulę, dodaj paprykę, fasolkę, podlej bulionem. Dopraw do smaku, duś ok. 15 minut. Dodaj pomidory, pokrojone podsmażone mięso, dopraw. Duś do miękkości. Podaj z chlebem i np. faszerowaną papryką.Źródło: Świat kobiety