Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 39
Klasyczna papryka faszerowana mięsem mielonym. Ale tym razem wykorzystam mięs...
Odsłon: 29
Soczyste filety z kurczaka podane z sosem śmietanowym z dodatkiem szpinaku. P...
Odsłon: 39
Klasyczna papryka faszerowana mięsem mielonym. Ale tym razem wykorzystam mięs...
Odsłon: 29
Składniki
Parówki i kiełbasę pokroiłam w plasterki. Paprykę i cukinię w duże kostki. Cebulę i czosnek drobniej.
Podsmażyłam parówki i kiełbasę kilka minut. Na drugiej patelni podsmażyłam cebulę. Wędliny i cebulę przełożyłam do wysokiego garnka.
Paprykę i cukinię udusiłam średnio twardą (wszystko razem i tak bedzie się jeszcze dusić)
Wszystkie wędliny i warzywa połączyłam w garnku. Dodałam sparzone, obrane i pokrojone w duże kawałki pomidory.
Dodałam czosnek, sól, pieprz, paprykę w proszku, łyżeczkę koncentratu pomidorowego.
Dusiłam 15 minut. SMACZNEGO!