Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Łazanki z kotletem mielonym"
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7140
Polecam.
Odsłon: 1626
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 139
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7140
Polecam.
Odsłon: 1626
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 139
Składniki
Obgotuj razem poszatkowaną kapustę i startą marchew, odcedź. Ugotuj makaron wg przepisu. W dużym rondlu stop masło, wrzuć pokrojoną cebulę i podsmaż. Dodaj mięso i smaż razem 20 min.
Włóż kapustę oraz pokrojony boczek. Smaż chwilę. Na koniec dodaj makaron. Starannie wymieszaj przypraw solą, pieprzem i majerankiem. Podgrzej razem.
<strong>Przepis nadesłała Izabela Boguś z Brzostówka</strong>Źródło: Takie jest życie